Elektrický varný kotel KE 100 hranatý duplikátor

Doprava zdarma
Sleva! Elektrický varný kotel KE 100 hranatý duplikátor Zobrazit větší

KE-100

Nový produkt

Elektrický hranatý varný kotel KE 100 představuje základní jednotku velkých gastronomických zařízení, nemocnic, závodních a školních jídelen, ale uplatnění najde i ve vojenských jednotkách. Použití při konzervování ovoce, v řeznictví, uzenářství. Nepřímý ohřev je dimenzován pro rychlý var a udržování teploty. Vaření s duplikátorem zajišťuje rovnoměrný ohřev, potraviny se nepřipékají.

Více informací

Cena s DPH208 471 Kč

Sleva-36 870 Kč

Původně 245 341 Kč s DPH
Cena bez DPH172 290 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0

Profesionální elektrický kotel s hranatým duplikátorem. Horní deska, plášť nádoby, poklop z materiálu AISI 304. Masivní konstrukce, zaoblené hrany. Automatické dopouštění vody řízené regulačním obvodem. 2” výtokový ventil. Rychlý ohřev nádrže.

Parametry:

  • Rozměry: 900 × 900 × 900 mm
  • Provedení vnější: Nerez
  • Příkon (W): 12000
  • Napětí (V): 400
  • Doba ohřevu: 60 min
  • Výrobce: Gastro Haal
  • Velikost vany (l): 100
  • Médium: Elektřina
  • Hmotnost: 140 kg

Vlastnosti:

  • pracovní termostat pro nastavení teploty
  • varný kotel s digitálním ovládáním 
  • obsah varné nádoby je ohřívaný parou, která se vytváří v duplikátoru
  • snadná údržba, estetický vzhled, masivní a pevná konstrukce kotle
  • rychlý ohřev nádrže
  • nízké provozní náklady
  • jednoduchá obsluha
  • bezpečný provoz
  • horní deska, vnitřní a vnější plášť nádoby a poklop z materiálu AISI 316L
  • horní desky a poklopy kotlů jsou prolisované
  • zaoblené hrany bez nebezpečných rohů a výčnělků
  • standardní ruční dopouštění vody do mezipláště duplikátoru
  • na objednávku automatické dopouštění vody řízené regulačním obvodem
  • standardně 2" odtokový ventil
  • regulace zapínání a vypínání hořáků

Napsat recenzi

Elektrický varný kotel KE 100 hranatý duplikátor

Elektrický varný kotel KE 100 hranatý duplikátor

Elektrický hranatý varný kotel KE 100 představuje základní jednotku velkých gastronomických zařízení, nemocnic, závodních a školních jídelen, ale uplatnění najde i ve vojenských jednotkách. Použití při konzervování ovoce, v řeznictví, uzenářství. Nepřímý ohřev je dimenzován pro rychlý var a udržování teploty. Vaření s duplikátorem zajišťuje rovnoměrný ohřev, potraviny se nepřipékají.

Zpráva

send a message