Hobliny BOURBON jsou vyrobeny ze 100% přírodního máčeného dřeva Dubu, které při minimálním množství jsou v udící pistoli přeměněny na provoněný studených kouř. Balení 500 ml.
Autentická chuť ! Tyto nádherné dřevěné třísky Bourbon Soaked Oak jsou vyrobeny speciálně pro použití v The PolyScience Smoking Gun ™ a jsou zcela bez chemikálií.
Jsou uzemněny na dokonalou konzistenci při kouření, při pomalém zapálení a dlouhotrvajícím trnutí.
A jsou také skvělé pro grilování - posypete je přes uhlí před nebo na konci vaření, abyste přidali lahodnou vůni jakémukoli jídlu.
Bourbon namočený dub dává krásně ochucený intentivní sladký kaštanový kouř, který je skvělý s žebry, hrudníkem a jakýmikoli červeným nebo krůtím masem. Vyzkoušejte jen se zvěřinou!
Kaštanový kouř je sladký a intenzivní, silnější než kouř z ovocného dřeva a lahodný s masem (ideální pro zvěřinu a krůty).
Dřevěné štěpky jsou také ideální pro ochucení jídla na grilu tím, že je nasypete na uhlí buď těsně před nebo na konci vaření.
Dřevěné hobliny máčeného DUBU ve kterém zrál BOURBON bez chemických přísad jsou dodávány v plastových uzavíratelných krabičkách po 500 ml, které jsou vyrobeny speciálně pro použití s produkty PolyScience Smoking Gun Pro Sage™.
Vylepšete své oblíbené pokrmy a nápoje pomocí The Smoking Gun Seasoned Wood Chips.
Namlety k perfektní konzistenci pro uzení, pomalu a jemně doutnají při zapálení, takže vydrží dlouhou dobu.
Jedno velké balení hoblinek (balení 500 ml) vystačí zhruba na 1000-1200 použití.
Doporučené použití:
BOURBON máčené dubové hobliny jsou vysoce kvalitní dřevěné štěpky speciálně vyrobené pro použití v udírnách, udících zařízeních a pro Smoking Gun Pro.
Jsou ideální pro grilované pokrmy - jednoduše je posypete na uhlí dříve nebo před koncem vaření, abyste přidali chutné příchutě.
Aromatické BOURBON hoblinky jsou skvělým způsobem ochucení červeného masa, jako jsou žebra, hrudník a zvěřina, ale také krůtího masa.
Dub vytváří těžký kaštanový kouř a přináší do jídla velmi aromatickou chuť.