Krájecí zařízení Fendo F-S19 - síla plátku 9 mm

Doprava zdarma
Sleva! Krájecí zařízení Fendo F-S19 - síla plátku 9 mm Zobrazit větší

7300117

Nový produkt

Krájecí zařízení Fendo F-S19 je určeno pro profesionální a průmyslové použití. Nakrájí čerstvé maso na plátky, kostky a proužky. Přístroj je možné použít na krájení jater, rybích filet a některého druhu ovoce a zeleniny. Ze zpracovávaného masa je nutné odstranit přebytečný tuk, tvrdé šlachy a chrupavky. Čepele jsou schopny nakrájet maso o hmotnosti max. 1,5 kg na rovnoměrné 9 mm silné plátky.

Více informací

Produkt pouze na poptání

Napište nebo nám zavolejte a my vám produkt naceníme

0.0

Pohon a údržba

Před použitím je nezbytné zkontrolovat správné umístění horních, dolních hřebenů a dotažení otočných šroubů. Maso je automaticky vtaženo do stroje pomocí čepelí (19 čepelí, nakrájí 20 plátků naráz) tak, aby se zabránilo potřebě vkládat jej do zařízení pomocí prstů a následně riziku úrazů. Není tak nutné ruční podávání. Krájecí zařízení je napájeno 400 V a příkonem 1,5 kW.

Stroj je svojí jednoduchou konstrukcí z nerezu z hygienického hlediska dobře čistitelný. Před každým čištěním vypněte přístroj ze zásuvky. Určeno pro velké kuchyně, velkoobchody, obchody a závodní jídelny.

Zařízení je dodáváno s jednou nožovou sestavou s pevně danou roztečí (dle výběru), bez podstavce a vrchního násypného stolku.

Parametry:

  • Celonerezová konstrukce
  • Napájení: 400 V
  • Příkon: 1,5 kW
  • Rozměry (š x h x v): 500 x 720 x 770 mm
  • Kapacita plátkování masa: 1500 kg/h
  • Kapacita nudličkování masa: 500 kg/h
  • Rozteč nožů: 6, 9, 12, 18, 24, 27 mm - v ceně zařízení dodávána jedna nožová sestava s pevně danou roztečí (dle výběru), bez podstavce a vrchního násypného stolku
  • Hmotnost: 90 kg

Napsat recenzi

Krájecí zařízení Fendo F-S19 - síla plátku 9 mm

Krájecí zařízení Fendo F-S19 - síla plátku 9 mm

Krájecí zařízení Fendo F-S19 je určeno pro profesionální a průmyslové použití. Nakrájí čerstvé maso na plátky, kostky a proužky. Přístroj je možné použít na krájení jater, rybích filet a některého druhu ovoce a zeleniny. Ze zpracovávaného masa je nutné odstranit přebytečný tuk, tvrdé šlachy a chrupavky. Čepele jsou schopny nakrájet maso o hmotnosti max. 1,5 kg na rovnoměrné 9 mm silné plátky.

Video

Klikněte na popisek pro načtení videa

Zpráva

send a message