SVT-PSAG358
Nový produkt
Novinka na gastronomickém trhu nemůže chybět v žádné kuchyni. Povrch mrazící pracovní desky s teplotou -34,4 °C dokáže zmrazit mnohé kapalné, krémovité potraviny na jejich povrchu, čímž získáte mražené či napůl mražené pokrmy s křupavou krustou a studeným, krémovým vnitřkem. PolyScience® Anti-Griddle™ je klasické stolní zařízení s neobvyklou schopností rychlého zmrazení omáček či pyré.
Tento produkt již není na skladě
Datum dostupnosti:
PolyScience® Anti-Griddle™ je klasické stolní zařízení s neobvyklou schopností: rychlého zmrazení omáček či pyré. Díky tomuto zařízení lze získat mražené či napůl mražené pokrmy s křupavou krustou a studeným, krémovým vnitřkem. Tato neobvyklá konzistence je klíčem k neskutečným a naprosto unikátním pokrmům.
Parametry: