CUP-PZF30DS
Nový produkt
Hydraulický lis na pizza těsto Cuppone PZF/30DS s ohřevem. Digitální nastavení teploty samostatně pro horní a spodní plotnu. Model Cuppone PZF/30DS je určen pro průměr pizzy do 30 cm.
Jakmile získáte dokonalou směs těsta, dalším krokem k vytvoření dokonalé pizzy je, aby se vaše těsto vtlačilo do dokonale jednotných základů pizzy.
Cuppone patentovaný Pizza Press byl vyroben pro tento přesný účel. Cuppone Pizza Press je obrovská úspora času při lisování kuliček těsta na výrobu pizzy.
Lis na pizzu (Pizzaform) od společnosti Cuponne je považován za nejlepší italský i mezinárodní tvarovací stroj za tepla na trhu. Je to jediný, kdo díky konformaci svých talířů dokáže získat klasický okraj ručně vyráběné pizzy.
Ideální pro vysoce produktivní místa na pizzu, lis Cuppone dokáže za hodinu vyrobit až 400 základen pro pizzu, aniž by musel zaměstnávat specializovanou pracovní sílu. Teplota pochromovaných desek a tloušťka základen pro pizzu jsou snadno nastavitelné.
Dokonalá stejnoměrnost tvaru a tloušťky základen těsta na pizzu, aniž by bylo nutné oddělovat tradiční hrany, kterých je dosaženo díky speciální konfiguraci pochromovaných vyhřívaných desek.
Díky digitálně nastavitelné přesné teplotě horní a spodní desky se na vnější části směsi těsta vytvoří pevná tenká vrstva škrobového gelu. Tato škrobová vrstva zadržuje plyn vznikající při přirozeném kvašení těsta a vytváří tak dokonalé rovnoměrné vaření uvnitř základen pizzy. Takto lisované těsto se k sobě nelepí.
Toto zařízení, které bylo zcela vyrobeno z nerezové oceli, je vybaveno všemi bezpečnostními zařízeními požadovanými mezinárodní legislativou.
Hydraulické lisy Cuppone na pizza těsto s ohřevem obou ploten si může zákazník vybrat až z pěti modelů pro průměry pizzy 30, 35, 40, 45 nebo 50 cm.
PARAMETRY:
Společnost, kterou založili v roce 1963 bratři Lorenzo, Luigi a Paolo Cuppone, se okamžitě specializovala na výrobu elektrických a plynových pecí na pizzu, hnětače pizza těsta, vykulovaček a lisů na pizza těsto. Aby byla zaručena vynikající kvalita, rozhodla se rodina Cuppone pro vlastní vývoj všech výrobních fází - na ploše přibližně 5 000 metrů čtverečních: návrh, řezání a zpracování plechu, montáž polotovarů a elektro / mechanické součásti, realizace hotového výrobku. Inovace, kvalita, design a spolehlivost jsou vítězné vlastnosti společnosti Cuppone, která se svými výrobky za půl století vynálezů způsobila revoluci ve způsobu výroby pizzy a pomohla propagovat dokonalost Made in Italy po celém světě a stala se synonymem dokonalosti a záruka úspěchu pro ty, kteří si to vyberou nebo se stanou partnerem na mezinárodním trhu.