8640304
Nový produkt
Leštička se sterilizací příborů TORNADO EVO je nejvýkonnější model z nabídky firmy TAMAI v pojízdném celonerezovém provedení (AISI 304) určen pro velké gastronomické provozy s kapacitou nad 250 míst a výkonem více jak 10 000 příborů za hodinu. Zařízení je tepelně a zvukově izolováno (opláštění pohlcující zvuk), tím přináší výraznou úsporu energie a zejména snížení hladiny hluku v provozovně.
Nová řada automatických leštiček příborů TAMAI EVOLUTION využívající technologii ACTIVE CONTROL, která umožňuje jednoduše a intuitivně sledovat provozní fáze leštičky příborů přímo z ovládacího panelu. Nový přehledný elektronický ovládací panel je vybaven LCD displejem, který zobrazuje různé provozní fáze během provozního cyklu (např.fázi předehřevu, připravení k provozu, režim STAND-BY, nebo potřebu vyměnit kukuřičný leštící a sušící kukuřičnou náplň). Díky těmto inovacím a již prokázanému vynikajícímu výkonu jsou naše stroje ještě konkurenceschopnější a všestrannější.
Automatická leštička příborů TORNADO EVO je nejvýkonnější model z nabídky firmy TAMAI v pojízdném celonerezovém provedení (AISI 304) určen pro velké gastronomické provozy s kapacitou nad 250 míst a výkonem více jak 10 000 příborů za hodinu. Zařízení je tepelně a zvukově izolováno (opláštění pohlcující zvuk), tím přináší výraznou úsporu energie a zejména snížení hladiny hluku v provozovně. Je vybaveno novou elektronickou deskou EVO, která obsluhu snadno naviguje při ovládání stroje. Snadná obsluha : příbory se umístí do plnícího otvoru v horní části zařízení, následně se samovolně posunou skluzavkou do nerezového vibračního tunelu s leštící náplní (sušená kukuřičná drť), vybaveným výkonným ventilovaným ohřevem (sušení a sterilizace) a vibračním motorem (leštění a posun příborů). Každý kus je perfektně vyleštěný: vysoká teplota udržuje kukuřičné granule stále suché, neporušené a připravené k leštění dalších a dalších kusů příborů. Příbory jsou automaticky vibračním leštícím procesem dopraveny do výstupního otvoru v pravé části čelního panelu, odkud samovolně vypadávají do přiložené přepravky uložená na podstavci, nebo vozíku (příplatková výbava).
GARANTOVANÁ TEPLOTA = STÁLÁ KVALITA SUŠENÍ
Příbory vkládané do zařízení jsou vlhké a chladné, je proto velice důležité udržovat kukuřičnou drť ve stabilně vysoké teplotě ze tří důvodů: STÁLÉ VÝSLEDKY, DEZINFEKCE a snížení VLHKOSTI
Kukuřičný klas je rostlinný a biologicky rozložitelný materiál a lze jej používat po dobu asi 120 pracovních dnů (dle zatížení). Kukuřičná drť je vyrobena z kvalitních zrn kukuřičného klasu, které jsou po slisování namleté do drtě. Tento výrobek má širokou oblast použití v chemickém a strojním průmyslu, ale především v klenotnictví, kde se používá k leštění zlata a drahých kovů. Materiál je plně přírodní a biologicky odbouratelný. Má mimořádnou schopnost absorpce vody a je lehce abrazivní. V zařízení se využívá jeho tření o příbory, čímž z jejich povrchu odstraňuje a leští drobné vrypy a zbytky mycích a oplachových prostředků.
Kukuřičný granulát hraje významnou roli v prevenci oxidace stříbra, protože povrch zbavuje veškerých zbytků chemikálií a tím proces oxidace zpomaluje. V neposlední řadě je dalším zásadním faktorem teplota v boji proti množení bakterií, která granulát udržuje ve správném stavu po celou dobu provozu leštičky.
Parametry: