Kotel nepřímý elektrický 150 l BI 90/150 E RedFox

Doprava zdarma
Sleva! Kotel nepřímý elektrický 150 l BI 90/150 E RedFox Zobrazit větší

00011718

Nový produkt

RM GASTRO

Kotel nepřímý elektrický 150 l BI 90/150 E, RedFox má bezpečnostní tlakovou armaturu, poloautomatické dopouštění duplikátoru, výpustný konický ventil, možno volit plný nebo poloviční výkon topných těles, baterie na studenou vodu pro snadné čištění, regulace tlaku páry pojistnou armaturou. Kotel RedFox je určený pro vysoce náročné kuchyňské provozy nad 300 jídel denně. 

Více informací

Cena s DPH130 668 Kč

Sleva-14 411 Kč

Původně 145 079 Kč s DPH
Cena bez DPH107 990 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0

Parametry:

  • elektrický
  • nepřímý ohřev
  • poloautomatické dopouštění duplikátoru
  • možnost volit plný nebo poloviční výkon topných těles
  • využitelný objem vany 134 l
  • výpustný kónický ventil
  • baterie na studenou vodu
  • regulace tlaku páry bezpečnostní pojistnou armaturou
  • rozměry: 800 x 900 x 900 mm
  • Napětí: 400 V / 3N
  • Výkon: 21 kW 
  • Hmotnost: 150 kg

 

Parametry

Napětí400 V
TypElektrický

RM GASTRO

RM GASTRO

Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla

Napsat recenzi

Kotel nepřímý elektrický 150 l BI 90/150 E RedFox

Kotel nepřímý elektrický 150 l BI 90/150 E RedFox

Kotel nepřímý elektrický 150 l BI 90/150 E, RedFox má bezpečnostní tlakovou armaturu, poloautomatické dopouštění duplikátoru, výpustný konický ventil, možno volit plný nebo poloviční výkon topných těles, baterie na studenou vodu pro snadné čištění, regulace tlaku páry pojistnou armaturou. Kotel RedFox je určený pro vysoce náročné kuchyňské provozy nad 300 jídel denně. 

Zpráva

send a message