7330628
Nový produkt
Pec na pizzu BASIC XL 2L (linie 600), Prismafood je jednokomorová "mělká-široká" elektrická. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře případně vypnutí spodního, nebo horního tělesa. Komora vhodná až pro 2 pizzy o průměru 350 mm. Pec Prismafood je úzký, ale výkonný model pro malé prostory (nenáročné na prostor).
Pece jsou vybaveny analogovým teploměrem,a termostatem do 500°C, vnitřním osvětlením komory. Provedení s nerezovým čelem, kvalitní izolací a opláštění v laku. Úzký, ale výkonný model pro malé prostory (nenáročné na prostor).
Jednokomorová "mělká-široká" elektrická pizza pece řady BASIC XL. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře případně vypnutí spodního, nebo horního tělesa. Pece jsou vybaveny analogovým teploměrem,a termostatem do 500°C, vnitřním osvětlením komory. Provedení s nerezovým čelem, kvalitní izolací a opláštění v laku.
Parametry:
Napětí | 400 V |
Počet pater | Jednopatrová |
Extrémně lehká sázecí perforovaná lopata Azzura, výrazně redukuje spotřebu mouky, náběh pro snadné nasouvání pizzy. Hliníková hlava s...
TOP kvalita řady GOLD, extrémně lehká, skluzná a odolná lopata pro skutečné mistry pizzy.
Nerezový stojan na pizza plata o 16 kusech.
Krájecí zubaté profesionální kolečka na pizzu s vysokou mechanickou a tepelnou odolností rukojeti až do teploty +165°C pro snadné a...
Kompletní piiza sada kde najdete vše co potřebujete pro kvalitní výrobu pizzy ve vaší provozovně.
TOP kvalita řady GOLD, extrémně lehká, skluzná a odolná lopata pro skutečné mistry pizzy.
Krájecí zubaté profesionální kolečka na pizzu s vysokou mechanickou a tepelnou odolností rukojeti až do teploty +165°C pro snadné a...
Nerezový stojan na pizza plata o 16 kusech.
Extrémně lehká sázecí perforovaná lopata Azzura, výrazně redukuje spotřebu mouky, náběh pro snadné nasouvání pizzy. Hliníková hlava s...
Kompletní piiza sada kde najdete vše co potřebujete pro kvalitní výrobu pizzy ve vaší provozovně.