CUP-DN635L1CD
Nový produkt
Elektrická jednopatrová pec Donatello střední třídy od italského výrobce Cuppone, je vybavena plně programovatelným a vysoce energeticky účinným digitálním řídicím systémem. Donatello je vybavena rekuperací tepla pro perfektní pro energeticky úsporné operace s vysokým výkonem.
Donatello je střední a vyšší třída trouby od společnosti Cuppone a je ekonomickou alternativou k troubě Michelangelo pro restaurace nebo vytížené pizzerie a provozovny takeaways. Tyto trouby mají vysoce energeticky úsporný digitální ovládací panel, který umožňuje ovládání topných těles a má také akustický časovač pečení.
K dalším přednostem patří prosklená dvířka a vnitřní osvětlení pro kontrolu průběhu přípravy pizzy a dno z cordieritových kamenů, které zaručuje autentickou přípravu italské pizzy.
Pizzu lze připravit přibližně za 3-6 minut.
Tato trouba je vybavena revolučním systémem rekuperace tepla, která po otevření dvířek okamžitě cirkuluje teplo zpět dovnitř, aby se minimalizovaly tepelné ztráty. Tyto trouby lze dodat s podstavcem a plně funkčním odsavačem par, který by měl být vyveden ven mimo budovu.
Robustní 1 komorová elektrická trouba s konstrukcí a pečicí komorou z nerezové oceli.
VERZE CD : digitální řídicí systém s možností nastavení teploty komory a výkonu dvou skupin topných těles (horní a spodní) diferencovaně od 0 % do 100 %; programování pečení; bzučák konce pečení; programovatelné zapnutí komory pece s odpočítáváním až 99 hodin.
Stabilní 1 komorová elektrická pec s nerezovým vnějším opláštěním, ale i pečící komorou.
Parametry:
rozměry (šxhxv): 11510 x 1060 x 430 mm
příkon elektrický: 8,6 kW
napětí: 400 V
váha: 190 kg
rozměr komory (šxhxv): 1080 x 720 x 140 mm
kapacita pizzy: 6 (Ø 350 mm) 2 (Ø 500 mm)
průměrná spotřeba energie: 5,2 kWh
Společnost, kterou založili v roce 1963 bratři Lorenzo, Luigi a Paolo Cuppone, se okamžitě specializovala na výrobu elektrických a plynových pecí na pizzu, hnětače pizza těsta, vykulovaček a lisů na pizza těsto. Aby byla zaručena vynikající kvalita, rozhodla se rodina Cuppone pro vlastní vývoj všech výrobních fází - na ploše přibližně 5 000 metrů čtverečních: návrh, řezání a zpracování plechu, montáž polotovarů a elektro / mechanické součásti, realizace hotového výrobku. Inovace, kvalita, design a spolehlivost jsou vítězné vlastnosti společnosti Cuppone, která se svými výrobky za půl století vynálezů způsobila revoluci ve způsobu výroby pizzy a pomohla propagovat dokonalost Made in Italy po celém světě a stala se synonymem dokonalosti a záruka úspěchu pro ty, kteří si to vyberou nebo se stanou partnerem na mezinárodním trhu.