GIM-ACB32RF
Nový produkt
Lopata na pizzu sázecí perforovaná Carbon 33/182 cm - nejdokonalejší lopaty na světovém trhu, nejodolnější, nejlehčí s nejdelší životností, určené pro sázení do pece, neznečišťují interiér pece moukou.
Parametry:
LEHKÉ JAKO PÍRKO
Karbonové vlákno je ušlechtilý materiál vázaný na vysoce inovativní výrobní procesy a estetické cítění, které jdou ruku v ruce se vkusem a technologií. Používá se v automobilovém průmyslu (automobily Formule 1), na výrobu kol, letadel nebo běžněji ve sportovním vybavení.
Společnost GiMetal si vybrala tento materiál proto, aby mohla vyrábět nepřekonatelně lehké nástroje: lopata na pizzu o průměru 33cm váží pouhých 570 gramů a vyznačuje se také vysokou mechanickou odolností, tepelnou izolační kapacitou, odolností vůči teplotním rozdílům a vlivu chemických látek.
ODOLNÉ PROTI OPOTŘEBENÍ
Hlava lopaty byla ošetřena speciální úpravou nazývanou tvrdá anodická oxidace, která částečně prostupuje do slitiny hliníku a částečně působí na povrchu a mění původní materiál, čímž zajišťuje vysokou odolnost proti opotřebení a odření. Kloub madla hlavy tvoří dva překrývající se prvky upevněné třemi velkými nýty umístěnými za sebou, které zajišťují bezpečnost a pevnost bez hýbání.
VÝHODA PERFORACE
V povrchu lopaty jsou speciálně navržené otvory, které zajišťují nízké tření těsta a propadávání mouky, čímž brání tomu, aby se mouka přichycovala zespodu pizzy a připalovala se.
STABILNÍ A BEZPEČNÝ ÚCHOP
Madla jsou vyrobena z oválných trubek, které zajišťují snadné uchopení a stabilitu, a zároveň brání rotaci.
Upozornění:
Povrchová vrstva je ve své tloušťce neodstranitelná, jelikož anodové oxidy vyrůstají přímo z povrchu pracovní plochy.
Ta působí jako anoda, na které se tvoří vrstva oxidů, která z 50 % zůstává vrostlá dovnitř pracovní plochy a z 50 % vyrůstá na povrch.
GI-METAL, sídlící v Itálii, je předním dodavatelem nástrojů a vybavení určených pro pekárny, cukrárny a gastronomické provozy na celém světě. Společnost se vyznačuje vysokým důrazem na kvalitu a detail, přičemž produkuje širokou škálu nástrojů, včetně pekařských nožů, těstovin, škrabek a dalšího příslušenství, nezbytného pro tvorbu a prezentaci lahodných pekárenských a cukrářských výrobků.
Jedním z nejdůležitějších a nejprodávanějších produktů GI-METAL jsou lopaty na pizzu. Tyto lopaty jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů jako je nerezová ocel, a jsou navrženy tak, aby usnadňovaly přípravu a servírování pizzy. Vyznačují se pevností, odolností a lehkostí, což je činí naprosto nezbytnými pro každého, kdo se zabývá přípravou pizzy na profesionální úrovni.
Vysoká kvalita a design těchto lopat na pizzu přitahuje zákazníky z celého světa. GI-METAL se tedy stal synonymem pro nejvyšší standardy v oblasti pekařských nástrojů, což je podtrženo jejich silnou mezinárodní přítomností.
Díky svému závazku ke kvalitě a inovacím si GI-METAL vybudovala neotřesitelnou mezinárodní reputaci. Přitom zůstává věrná své vize poskytovat produkty, které nejen splňují, ale často i překračují očekávání zákazníků. S GI-METAL mohou pekaři a cukráři po celém světě pracovat s nástroji, které jsou nejen výjimečně odolné a funkční, ale také skvěle reprezentují touhu po dokonalosti, kterou tato společnost sdílí s jejími zákazníky.