V kategorii zařízení pro tepelnou úpravu nesmí chybět holdomaty. Holdomat je zařízení určené pro gastronomický provoz, které má dvě základní funkce. První funkcí je udržování stálé teploty u připravených pokrmů. Další a velmi efektivní funkcí je možnost přípravy pokrmů při nízkých teplotách a po dlouhou dobu (například přes noc) a tím docílit výborné chuti masa, které si udrží svou váhu a nedochází zde ke ztrátám. Poté můžeme tento pokrm udržovat při stálé teplotě a uchovat tak jeho čerstvost. K dalším zařízením, která najdete v kategorii zařízení pro tepelnou úpravu jsou například chafingy, jakožto profesionální zařízení pro gastronomický provoz určená k ohřevu jídel. Z chafingů naleznete v naší nabídce chafingy polévkové, chafingy na nápoje, elektrické a roletové chafingy i další a to samozřejmě včetně nabídky hořlavé pasty. V kategorii indukcí a ohřevu najdete také termosy na kávu a další, indukční vařiče, ohřevné desky, teplé vitríny na pečivo a další. Další a neméně důležitým gastro zažízením jsou konvenkční pece, které jsou vhodné pro pečení a rozpékaní čerstvého pečiva a cukroví v restauracích, kavárnách, snackách, veřejných jídelnách, supermatketech, pekárnách, cukrárnách a kateringovem servisu. Možností pro Vaši provozovnu jsou také velkokapacitní udržovací skříně, které nám zajistí udržení pokrmů při dané teplotě. Samostatnou podkategorií jsou termosy vhodné taktéž pro udržení teploty a to buď nápojů či například polévek. Poslední podkategorií jsou vyhřívané vitríny, které nám zajistí, že zákazník bude mít na výběr pokrmy, které sám přes skleněné dveře uvidí, ale pokrmy neztratí teplotu při které se podávají a která je pro ně žádoucí. Možností jsou vyhřívané vitríny jednokomorové, ale také vícepatrové.
Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla.
Kategorie