Nářezové stroje jsou kuchyňskými stroji určenými pro profesionální nařezání různých druhů potravin. Ze základních a běžně používaných nářezových strojů, které zajisté najdete i v naší nabídce, můžeme jmenovat kráječe párků, manuální, poloautomatické, ale i automatické nářezové stroje. řezačky masa, kombinovaná zařízení- řezačka masa a tenderizér v jednom. Nářezové stroje jsou standardně vyráběny jako manuální, poloautomatické a plně automatické. Další možností členění je zde nářezový stroj řemínkový či šnekový. U řemínkového je třeba počítat s přestávkami, kdežto nářezové stroje šnekové jsou schopné pracovat nepřetržitě a umí řezat i zmrzlé kusy uzenin (šunka carpaccio například). Řezačky masa mají obvykle vyšší výkon motoru a jsou schopny dosáhnout mnohem většího výkonu za hodinu práce. Možností je i kombinovaný stroj, který v sobě skrývá profesionální řezačku masa spolu s možností využití tenderizéru, určeného pro změkčení a mírné naklepání masa.
Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla.