V dnešní době velmi přísných hygienických norem nám budou tato zařízení velkou pomocí. Při tzv. šokovém zchlazení se výrazně omezí rizika kontaminace pokrmů nepříznivými bakteriemi. Pokrmy zchlazené šokovým způsobem si drží svou vlhkost, tvar, barvu, ale také především chuť, které tak zůstanou vysoce kvalitní, oproti kvalitě pokrmů při chlazení v lednici. Šokové zchlazovače / zmrazovače slouží výborně pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů, kdy vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit a uchovat je tak pro pozdější výdej.
Pod značkami RM GASTRO a REDFOX nabízíme komplexní a široké portfolio produktů, služeb s profesionálním řešením. Značka RM GASTRO a REDFOX představuje ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Zákazník se může spolehnout na naše profesionální služby i komplexní řešení kuchyňských provozů od rychlého občerstvení, přes pizzerie, bary, kavárny, cukrárny, restaurace, hotely, závodní a školní jídelny, až po výrobny jídla.
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0311, RedFox s kapacitou 3x GN 1/1 - 40 mm. Dokáže zchladit 9 kg potravin z +90°C na + 3°C za 90 minut...
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0511, RedFox s kapacitou 5x GN 1/1 - 40 mm. Dokáže zchladit 15 kg potravin z +90°C na + 3°C za 90 minut...