V dnešní době velmi přísných hygienických norem nám budou tato zařízení velkou pomocí. Při tzv. šokovém zchlazení se výrazně omezí rizika kontaminace pokrmů nepříznivými bakteriemi. Pokrmy zchlazené šokovým způsobem si drží svou vlhkost, tvar, barvu, ale také především chuť, které tak zůstanou vysoce kvalitní, oproti kvalitě pokrmů při chlazení v lednici. Šokové zchlazovače / zmrazovače slouží výborně pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů, kdy vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit a uchovat je tak pro pozdější výdej.
Již více než 45 let Sirman vyrábí jedny z těch nejlepších potravinářských strojů pro profesionální kuchyně, maloobchod a potravinářský průmysl. Nejnovější výrobní zařízení Sirman se věnuje výrobě strojů na vakuové balení. Tento produkt dále rozšiřuje škálu výrobků značky Sirman, dosahujících vynikajících výsledků s vysokými požadavky na spokojenost zákazníků.
Kategorie
Šokový zchlazovač a zmrazovač DOLOMITI 3–2/3 P, SIRMAN v nerezovém provedení s elektronickým ovládacím panelem a sondou. Je vybavena...
Šokový zchlazovač a zmrazovač DOLOMITI 3T–1/1 P, SIRMAN s kapacitou 3xGN 1/1. Nerezové provedení s elektronickým ovládacím panelem a...
Šokový zchlazovač a zmrazovač DOLOMITI 5 GELATERIA, SIRMAN je stojací model s oboustrannými dveřmi. Je vybaven programem rozmrazování,...
Šokový zchlazovač a zmrazovač DOLOMITI 5P–1/1, SIRMAN v nerezovém provedení s elektronickým ovládacím panelem a sondou a funkcí HOLD....