Kvalitní pizza pec by měla být naprostým a nepostradatelným základem každé pizzerie, které si chce tento status dlouhodobě udržet a přeje si, aby se do ní zákazníci rádi vraceli. V nabídce je spousta těchto pizza pecí a dělení je především podle velikosti pečící plochy, kterou je zde logicky stanovená kapacitou vložených pečených pizz. Zatímco pro menší pizzerie či pro restaurace, kde je pizza pouhým doplněním menu a ne primárním produktem, kde nám postačí jednokomorová pizza pec, u profesionálních pizzerií se zajisté neobejdeme bez dvoukomorové pizza pece. Možností je také pořízení vysoce profesionální plynové pizza pece, kde jsou díky více než stoleté tradici použity materiály o vysoké kvalitě. V těchto pizza pecích dochází k naprosto rovnoměrnému a úspornému vedení tepla a to díky inovativnímu řešení RHS.
Již více než 45 let Sirman vyrábí jedny z těch nejlepších potravinářských strojů pro profesionální kuchyně, maloobchod a potravinářský průmysl. Nejnovější výrobní zařízení Sirman se věnuje výrobě strojů na vakuové balení. Tento produkt dále rozšiřuje škálu výrobků značky Sirman, dosahujících vynikajících výsledků s vysokými požadavky na spokojenost zákazníků.