Pásové pily známé především z průmyslu zpracování například dřeva, mohou být velice efektivně použitelné v profesionálním gastronomickém provozu a především v bouracích zařízeních, kde dochází k porcování velkých kusů masa. Díky možnosti řezat maso zmrzlé a to včetně kostí jsou nám pásové pily velmi cennými pomocníky i při porcování masa na přípravu T- bone steaků, kdy se ze zmrzlého masa uřízne pomocí této pásové pily jemné maso ze zad zvířete s kostí tvaru písmene T.
Již více než 45 let Sirman vyrábí jedny z těch nejlepších potravinářských strojů pro profesionální kuchyně, maloobchod a potravinářský průmysl. Nejnovější výrobní zařízení Sirman se věnuje výrobě strojů na vakuové balení. Tento produkt dále rozšiřuje škálu výrobků značky Sirman, dosahujících vynikajících výsledků s vysokými požadavky na spokojenost zákazníků.
Pila na kosti SO 2020 INOX START, SIRMAN s ovládacími prvky z nerezové oceli se stupněm krytí IP 67. Je vybavena ventilovaným...
Pila na kosti SO 2020 INOX START 400, SIRMAN je vhodná na kosti a zmrzlé maso. Je vybavena ventilovaným asynchronním motorem, ovládacími...
Pila na kosti SO 2400 INOX 230, SIRMAN s výkonným asynchronním motorem chráněný těsněním, ovládáním s bezpečnostním mikrospínačem,...
Pila na kosti SO 3100 INOX 400, SIRMAN je vybavena 16 mm kalenými břity pro řezání kostí, mražených a čerstvých potravin. Je vybavena...