Do podkategorie příslušenství pro přípravu pizzy řadíme i ty nejmenší zdánlivě nepotřebné náčiní, díky kterým však výsledná pizza získá punc profesionality. Přípravu pizzu nelze pojmout jen jako přípravu těsta pomocí velkých strojů na hnětání, válení a dělení těsta s následným upečením v pizza peci, ale je třeba tuto přípravu pojmout vysoce komp...
Do podkategorie příslušenství pro přípravu pizzy řadíme i ty nejmenší zdánlivě nepotřebné náčiní, díky kterým však výsledná pizza získá punc profesionality. Přípravu pizzu nelze pojmout jen jako přípravu těsta pomocí velkých strojů na hnětání, válení a dělení těsta s následným upečením v pizza peci, ale je třeba tuto přípravu pojmout vysoce komplexně a zahrnout do ní i byť malého pomocníka v podobě rádýlka na rozkrojení připravené pizzy. Samozřejmostí při přípravě pizzy je lopata, díky které pizzy vložíme a následovně vyndáme z pizza pece, nabízená v několika variantách materiálu, ale i délka rukojeti. Dalším základním příslušenstvím je již zmiňované rádýlko pro precizní porcování právě připravené pizzy. Doplňujícím náčiním pro servírování pizzy jsou talíře speciální velikosti pro pizzu a v neposlední řadě je třeba zmínit i udržovací, které zajistí udržení pizzy teplé a křupavé.
Podkategorie
Krájecí kolébkový nůž na pizzu s vysokou mechanickou a tepelnou odolností rukojeti až do teploty +200°C pro snadné a přesné porcování...
Speciální kolébkový italský nůž na krájení pizzy do průměru až 50 cm
Kvalitní provedení s vyměnitelným půlkulatým kartáčem řady Azzura
Konvička na olivový olej do pizzerií
Přepravka na pizza těsta 300 x 400 x 100 mm.
Látková termo taška pro přepravu pizzy v krabicích
Podnos na pizzu s plastovou rukojetí o průměru 300 mm.
Konvička na olivový olej do pizzerií
Lehká lopata s částečnou perforací pro úsporu-redukci spotřeby mouky z modelové řady AMICA. Šířka hlavy 36 cm. Hlava lopaty nemá náběh.
Originální podstavec pod pizza pec v černém laku.rozměry (š x h x v) : 1014 x 859 x 860 mm