Kongresy, zasedání, rodinné oslavy – malá nebo velká kuchyně, každá má své nároky na kapacitu, když se má strava vydat v přesný čas. Díky banketovému vozíku lze tyto požadavky hospodárně a přitom chutně vyřešit. Ve vyhřívaném banketovém vozíku tak můžete mít naporcované pokrmy připravené k včasnému výdeji hostům.
Banketový vozík Satellite 6x GN 1/1 s ohřevem od francouzského výrobce MATFER BOURGEAT udržuje upravený pokrm ve výdejní teplotě. Vnitřní...
Banketový vozík Satellite 6x GN 1/1 s ohřevem a řízeným zvlhčováním. Banketový vozík je vybaven digitálním ovládáním s displejem v horní...
Banketový vozík Satellite 12x GN 1/1 MATFER BOUGGEAT s ohřevem udržuje upravený pokrm ve výdejní teplotě. Aktivní vyhřívání pomocí...
Banketový vozík Satellite 4G, Matfer Bourgeat s ohřevem 10x GN 1/1, plné dveře, profil 325 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové...
Banketový vozík Satellite 10x GN 1/1 MATFER BOURGEAT s ohřevem a řízeným zvlhčováním. Vyhřívaná udržovací skříň s řízenou vlhkostí...
Banketový vozík Satellite, Matfer Bourgeat 12x GN 1/1 s ohřevem a řízeným zvlhčováním. Nástřikový systém čerpá vodu z nádrže a pomocí...
Banketový vozík Satellite 4G s ohřevem a řízeným zvlhčováním 17x GN 1/1, profil 325 mm udržuje upravený pokrm ve výdejní teplotě. Vnitřní...
Banketový vozík Satellite 4G od francouzského výrobce MATFER BOURGEAT s ohřevem, zvlhčováním 17x GN 1/1, prosklené dveře. Náběh teploty z...
Banketový vozík Satellite 4G s ohřevem, zvlhčováním 20x GN 1/1, prosklené dveře, profil 530 mm. Vozík udržuje upravený pokrm ve výdejní...
Termovozík Moduline HHT-081E 8xGN 1/1 statický ohřev slouží pro udržování potravin v teplém stavu. Přesné elektronické nastavování tepoty...
Termovozík Moduline HHT-162E slouží pro udržování potravin v teplém stavu. Přesné elektronické nastavování tepoty od 30 – 120°C. Ve...
Termovozík Moduline HHT-282E 8+8 GN 2/1 (16+16 GN 1/1) statický ohřev slouží pro udržování potravin v teplém stavu. Přesné elektronické...
Termovozík Moduline HHT-052E 5xGN 2/1 (10xGN 1/1) statický ohřev slouží pro udržování potravin v teplém stavu. Přesné elektronické...
Banketový vozík Satelitte 4G francouzského výrobce Bourgeat udržuje upravený pokrm ve výdejní teplotě. Kapacita 15 ks gastronádob GN2/1...
Vozík vyhřívaný HHA201EV-ABK 20xGN1/1 ventilovaný který je ideální volbou pro rychlou obslužnost Transport, udržení a výdej teplého jídla...