Síta jsou ručním kuchyňským náčiním, která se běžně používají ve všech domácnostech, ale i profesionálních provozech k prosývání sypkých ingrediencí- mouky, cukru, krupice, kakao a další sypké potraviny. Standardně je sítko zhotoveno z výpletu a to buď drátěného či v dnešní době velmi často používaného plastu. Dalším druhem sít jsou cedníková sí...
Síta jsou ručním kuchyňským náčiním, která se běžně používají ve všech domácnostech, ale i profesionálních provozech k prosývání sypkých ingrediencí- mouky, cukru, krupice, kakao a další sypké potraviny. Standardně je sítko zhotoveno z výpletu a to buď drátěného či v dnešní době velmi často používaného plastu. Dalším druhem sít jsou cedníková síta, která používáme pro oddělení například těstovin od vody, rýže od vody a další. Do kategorie sít a cedníků patří také síta na játrovou zavářku, přes která protlačíme zavářku přímo do polévky bez nutnosti tvoření játrové rýže lžičkami. Taktéž jsou v nabídce síta pro tvorbu oblíbených halušek. V nabídce naší firmy naleznete síta celonerezová a ve dvou případech i nerezová síta s dřevěnou rukojetí.
Podkategorie
Síto na játrovou rýži na průměr hrnce 40 cm
Síto na halušky profesionální nerezové, struhadlo
Síto nerezové Restaurant, perforace 3 mm
Síto nerezové Restaurant, perforace 1,5 mm
Síto pasírovací 31 cm nerez, sada 3 disků - poloprofesionální střední ruční pasírovací síto průměru 31 cm
Domácí malé ruční pasírovací síto průměru 22 cm s rukojetí. Včetně 3 ks výměnných disků s různou perforací. Bonne Graine N3002BG