Kongresy, zasedání, rodinné oslavy – malá nebo velká kuchyně, každá má své nároky na kapacitu, když se má strava vydat v přesný čas. Díky banketovému vozíku lze tyto požadavky hospodárně a přitom chutně vyřešit. Ideální se hodí jako záloha pro výdej většího množství jídel. Vozíky jsou izotermické s těsněním kolem dokola. Vypadají dobře a přitom jsou vzhledově nenápadné.
Italská společnost založená roku 1989 v městě Vittorio Veneto poblíž Milána se už od roku 1989 pohybuje ve vodách vrcholné gastronomie. Firma vyrábí vybavení profesionálních kuchyní, které koncovému zákazníkovi zajistí kvalitu bez kompromisů.
Moduline charakterizuje neúnavná touha po nalézání těch nejefektivnějších řešeních a nabízení unikátního uživatelského zážitku. Malá společnost se vyznačuje dynamickým přístupem k vývoji. Zaměřuje se na ruční výrobu svých zařízení. Výrobky Moduline se snadno používají, a současně zajišťují maximální produktivitu pro kuchyně různých velikostí i zaměření.
Celá filozofie Moduline se pohybuje kolem kvality konečného výsledku.
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +5°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro...
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +5°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro...
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +5°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro...
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +5°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro...