Brambory, správným názvem lilek brambor je surovina používaná již od dávných dob a pocházející původem z oblasti Peru je prakticky univerzální surovinou pro výrobu různých druhů pokrmů. Standardně ji používáme nejen jako přílohu, ale také jako základ pokrmů. Máme- li připravit brambory jako přílohu, pak se nám nabízí možnost šťouchaných brambor ...
Brambory, správným názvem lilek brambor je surovina používaná již od dávných dob a pocházející původem z oblasti Peru je prakticky univerzální surovinou pro výrobu různých druhů pokrmů. Standardně ji používáme nejen jako přílohu, ale také jako základ pokrmů. Máme- li připravit brambory jako přílohu, pak se nám nabízí možnost šťouchaných brambor popřípadě velmi oblíbené bramborové kaše. Díky naším nerezovým pomocníkům, tzv. mačkadel se Vám podaří snadno vytvořit ty nejchutnější přílohy z této lilkovité rostlinky.
Nerezový profesionální ruční lis Tellier N3028 na mačkání vařených brambor a zeleniny. Perforace oka 2,5 mm.
Velmi výkonný lis na stroužky česneku se stěrkou